FLIS Social & sundhed

Styrk din kommunale ledelse med enkel og effektiv adgang til data, sammenligning med andre kommuner og fællesskab om fælles udfordringer på social- og sundhedsområdet.

Lær mere om hvordan FLIS kan hjælpe din kommune

 

Det er værd at bemærke, at data inden for social- og sundhedsområdet er yderst eftertragtede i kommunerne. FLIS har allerede adgang til data fra områder som specialiseret voksenområde, udsatte børn og unge og FSIII, primært med fokus på overvågning af økonomien. Potentialet er dog meget større, og det er op til kommunerne selv at beslutte, hvordan FLIS skal udvikles.

FLIS er en unik mulighed for kommunerne til at styrke deres ledelse og sammenligning med andre kommuner ved at få adgang til deres egne data på en enkel og effektiv måde. Ved at bruge FLIS som et værktøj kan kommunerne forbedre datavaliteten på hele området, og opnå større gennemsigtighed i kommunernes opgaveløsning, hvilket hjælper med at identificere potentialer og sætte nye dagsordener.

Ved at skabe mulighed for videndeling imellem kommunerne styrker FLIS også fællesskabet om fælles udfordringer, og det er netop en af de største fordele ved at anvende FLIS. Kommunerne kan lære af hinanden og finde fælles løsninger på udfordringer, hvilket kan føre til en mere effektiv og sammenhængende indsats på social- og sundhedsområdet.

 

 

Dataområder under Social og sundhed

 

 

Læs også