FLIS Arbejdsmarked & Beskæftigelse

Giv dine beslutninger et solidt fundament med adgang til data inden for arbejdsmarkedet og beskæftigelse. 

 

 

Lær mere om hvordan FLIS kan hjælpe din kommune

 

FLIS giver kommunerne en enkel og effektiv adgang til data fra en bred vifte af datakilder, herunder Kommunernes ydelsessystem, Ydelsesrefusion, DREAM og DFDG, som giver indsigt i arbejdsmarkedet, borgere på overførelsesindkomst og interne arbejdsgange.

Men hvad gør FLIS så unikt? Jo, vores data opdateres på månedsbasis, hvilket adskiller os fra nationale statistikker, der kun opdaterer data årligt. Med FLIS kan kommunerne identificere potentiale og målrette indsatsen mod områder, der giver størst effekt.

Det kan være en god ide at bruge data fra FLIS som et værktøj til at dele viden og læring internt i kommunen, da det kan bidrage til en mere effektiv sagsbehandling. Data fra FLIS kan hjælpe med at identificere best practices og mulige forbedringer i kommunens arbejdsgange på ydelsesområdet, som kan deles mellem medarbejdere for at øge effektiviteten.

FLIS giver også indsigt i borgere, der modtager forskellige typer af overførelsesindkomst, og hvor der skal sættes ind for at hjælpe dem med at komme ud på arbejdsmarkedet eller forbedre deres situation. Du kan altså identificere potentielle barrierer for beskæftigelse og målrette indsatsen mod de områder, der giver størst effekt. 

Ved at skabe mulighed for videndeling imellem kommunerne styrker FLIS også fællesskabet om fælles udfordringer.

 

 

Dataområder under arbejdsmarked og beskæftigelse

 

 

Læs også