FLIS Data Analyse Platform

Med FLIS DAP har kommunerne direkte adgang til at køre benchmark-analyser på FLIS-data i de værktøjer, som kommunerne allerede har til rådighed, såsom Power BI, Excel, Tableau, Targit eller lignende værktøjer.

Klik på play, og hør mere om FLIS DAP

Med FLIS DAP kan du nemt og hurtig konvertere data til viden. FLIS Data Analyse Platform (DAP) er kommunernes direkte indgang til FLIS, der gør det muligt at arbejde med FLIS-data i Excel, Power BI eller andre lignende værktøjer

Med FLIS DAP får du adgang til en række standardrapporter, der viser data på forskellige emner både i din kommune og til sammenligning med andre kommuner. Eksempelvis kan du se kommunens udgiftsniveau på voksenhandicapområdet og filtrere data for at se antallet af modtagere af forskellige ydelser samt varigheden af ydelser.

FLIS DAP tilbyder også lignende standardrapporter på en lang række områder i både Excel og Power BI. Med erfaring i Excel, Power BI, TARGIT, Tableau eller andre visualiseringsværktøjer, kan du også udvikle dine egne rapporter eller tilpasse standardrapporterne til at dække lokale ønsker og behov.