FLIS Tværgående

Brug FLIS som værktøj i kommunernes faglige opgaveløsning, og få en dybere forståelse af dit fagområde med tværgående dataområder, der kan berige analyserne og styrke kommunernes ledelse og sammenligning med andre kommuner.

Lær mere om hvordan FLIS kan hjælpe din kommune

 

FLIS indeholder tværgående dataområder, såsom borgerdata og økonomidata, der kan give en dybere indsigt i kommunernes fagområder og berige deres analyser. Ved at skabe gennemsigtighed i kommunernes opgaveløsning kan FLIS hjælpe med at identificere potentialer og sætte nye dagsordener. Men FLIS gør mere end det - det styrker også fællesskabet ved at muliggøre videndeling mellem kommunerne.

FLIS' tværgående dataområder, som omfatter oplysninger om omkostninger og befolkningsudvikling, giver mulighed for en dybere og mere nuanceret forståelse af området.

Som et værktøj i kommunernes faglige opgaveløsning kan FLIS anvendes til benchmarking og nøgletal, hvilket muliggør sammenligning med andre kommuner og dermed forbedring af egen praksis.

FLIS' tværgående dataområder kan berige analyserne og give en bredere forståelse af området. Ved at bruge FLIS som et værktøj, kan kommunerne opnå større gennemsigtighed og mulighed for videndeling mellem kommunerne, identificere potentialer og sætte nye dagsordener. Derfor er det værd at udforske FLIS og dets potentiale i kommunernes opgaveløsning.

Tværgående dataområder

 

 

Læs mere